dissabte, 14 de gener del 2012

DEAR MOSSOS, HAVE SHITTED HIM

Granollers a 14 de gener del 2012

Benvolguts mossos,

Agraeixo què enlloc de fer servir les porres, com en d’altres ocasions, hàgiu fet servir les paraules, això de canviar armes per discurs té un punt poètic. Ara, no entenc utilitzar la llengua com a argument per reclamar drets laborals. Disculpeu però l’heu cagada, com diem en aquest català que no heu respectat, heu pixat fora de test al vulnerar els drets de tots els ciutadans d’aquest país a què la seva llengua sigui utilitzada i respectada. Parlar en castellà, al menys a mi no em significa cap problema; comprendre allò que voleu expressar en castellà, continua no essent cap problema; ara bé, que us expresseu en castellà per tocar els collons, això sí que em revolta. Per què, suposo que només és això i no un atac al català, oi?
No molesta als polítics, molesta al país i a qui us hagi recomanat aquesta estratègia negociadora millor destituir-lo. El català és patrimoni de tots i gràcies a la utilització de la paraula moltes vegades s’ha evitat fer servir les armes. Convertir la llengua en una arma qualsevol us fa perdre credibilitat davant la ciutadania a qui retorneu a records d’uns altres cossos de seguretat que utilitzaven el castellà per reprimir idees i idiomes.
Hem de fer el mateix nosaltres quan davant una actuació que no compartim ens dirigim a vosaltres en una llengua que no utilitzem habitualment? Començo a imaginar situacions:
-Only they have been five minutes, there is not right!
-Tellement seulement une bière, me nie à souffler!
-Não roubei, peguei prestado!
-They are 100 grams, but it is an own consumption. I give him very much!
A mi personalment que us ho fessin em semblaria una manca d’educació, una educació que heu descuidat ara amb mi i tants d’altres. Espero que reflexioneu i us torneu a mostrar com el cos de seguretat de la Generalitat i dels catalans. Potser així tornareu a assolir que escoltem el que demaneu. Mentrestant si no torneu a la normalitat, per què el català és normal en el vostre cos, no? molts farem que les nostres oïdes no us escoltin parleu en el que parleu. I si mai us dirigiu a mi en castellà us contestaré en castellà, sempre i quan no sigui per tocar-me les pilotes amb la llengua.
ÚLTIMA HORA
Dedicat als que han rebut avui al president de la Generalitat amb el “viva España”:
Catalunya triomfant tornarà a ser rica i plena.....
Perdoneu però amb segons quines actuacions més que mossos d’esquadra alguns us acabaran dient mossos de quadra.
REFLEXIONEU!!!
Salut

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tan sols demano respecte, educació i tolerància.