dissabte, 28 de gener del 2012

SPAN...TADA!!!

Per a 23.000 passatgers aquest cap de setmana ha fet un gir espectacular, inesperat i abrupte. Els diferents vols de la companyia aèria Spanair  a diversos punts geogràfics, en total 91, han estat anul·lats davant el cessament de les activitats. Spanair presentarà concurs de creditors, acomiadarà a 2000 persones de plantilla directa i deixarà sense feina uns altres 2000 de forma indirecta.
El tancament de la companyia no significa només un nou dígit en la immensitat de baixes empresarials que aquesta crisi està produint. Res a dir a la negativa de la Generalitat a seguir injectant diners per la seva viabilitat, no n’hi han ni per educació ni sanitat. Això sí, un altre tractament em mereixen les denúncies d'aquest ajuts la Unió Europea de companyies com Ryanair: ells, precisament ells, es converteixen en fiscals? Hipòcrites!!!
El més preocupant és en què converteix aquest cessament de les activitats de Spanair les il·lusions, expectatives i esperances d’obrir Catalunya al món, de gaudir d’una companyia aèria pròpia que vetllés pels interessos comercials, ciutadans i de país al unir-nos amb el temps arreu sense haver de passar per Madrid.
De nou es posa en evidència que som un país amb sentiment d’estat i una economia ofegada de regió. Fins què Catalunya no disposi d’un finançament acord a les seves necessitats, unes infraestructures de gestió pròpia i uns representants polítics més efectius, haurem de renunciar a moltes il·lusions.
Fins quan?
Salut

1 comentari:

  1. Completament d'acord,sempre lligats de mans pel centralisme d'aquest estat.Hem de dir ja n'hi ha prou,però encara som minoria.I el bla,bla,bla de tants polítics que no ens porta a cap lloc.

    ResponElimina

Tan sols demano respecte, educació i tolerància.