dijous, 19 de gener del 2012

SPAM ( Societat Protectora d’Animals de Madrid)

Ahir, aproximadament 83.500 persones van assistir a la inauguració de la nova societat protectora d’animals de Madrid situada a l’avinguda Concha Espina, 1. Unes instal·lacions de dimensions prou amplies com per encabir, habitualment, uns 22 animals en les millors condicions de mobilitat per córrer lliurement.
A les 22:00 hores es van presentar els primers 11 exemplars en adopció, alguns d’ells, degut a una compra impulsiva i equivocada per part del seu amo.  De moment el director de la mateixa, Sr. Mourinho, tot i els dubtes que genera per ocupar el càrrec, disposa dels mínims exigibles per administrar aquesta entitat: és major d’edat, tot i que amb rabietes de menor, no presenta antecedents penals, a pesar què hauria d’haver estat sancionat ja, disposa de capacitat física i psicològica, aquesta última està a l’espera de resultats analítics, i es suposa que ha subscrit una assegurança de responsabilitat per danys a tercers en cas d’atacs dels seus custodiats de clares mostres d’agressivitat.
Entre les races exhibides en destaquen tres de les de l’anomenada zona blanca:
PIT BULL TERRIER què respon al nom de Cristiano. Aquest exemplar, importat del Regne Unit, és de constitució atlètica i cap gros. No es significa especialment agressiu amb les persones però mostra fàcilment el seu enuig bordant i grunyint. Actitud hostil davant els que li mostren indiferència, això sí, exhibeix un comportament juganer i distés amb els que l’acaricien.  
FILA BRASILEIRO de nom Pepe. És el més perillós de tots. De temperament altament agressiu, malcriat de petit, disposa de la suficient força corporal per fer mal, molt de vigor per mossegar als rivals i amb una gran capacitat per olorar i detectar a les seves presses ràpidament. Serà de difícil adopció ja que la petita capacitat del crani oprimeix el cervell provocant pèrdues de la raó constantment i actuacions violentes i aleatòries.  S’obre la possibilitat a un possible aïllament per amansar-lo.
BOXER BLANC sota el nom de Sergio. D’una camada pensada pels concursos, el seu pelatge i la manca d’intel·ligència (característica pròpia d’aquesta raça) el van portar a l’abandonament. És un clar exemple de l’origen del seu nom què és degut a utilitzar les dues potes davanteres per enfrontar-se tirant trompades, recordant els punys dels protagonistes d’un combat de boxa. Presenta un defecte físic típic com és la deficiència auditiva davant les indicacions de qui li reteu les faltes fent-lo protestar constantment.
De totes maneres, durant 90 minuts es van presentar 14 races, del recinte blaugrana, més dòcils, ben ensinistrades i de comportament exquisit. I el que va quedar clar és que fins i tot els animals més perillosos són fruit d’uns amos irresponsables.
Davant la nova direcció, que comença a disposar d’un estat interí, s’espera l’arribada d’un nou responsable amb instruccions diferents que amansi el sector blanc i com a mínim serveixin per ser adoptats.
Salut

1 comentari:

  1. quan certs animals donen mostres de ràbia la única solució és el sacrifici amb una injeccio de pentothal.BBNN sempre!

    ResponElimina

Tan sols demano respecte, educació i tolerància.