divendres, 18 de novembre del 2011

“HACIENDA EL FOLLADOR”

Granollers a 18 de novembre del 2011




A la columna de la dreta de la pantalla els de Facebook et col·loquen certs anuncis que poden ser del teu interès, interès que quasi mai desperta en mi l’anunci que hi posen. De cop i volta els ulls es dirigeixen com posseïts cap allà. Una etiqueta d’ampolla de vi. Em sorprèn que m’hagi fixat en ella. El vi no és una de les meves costums. Ha de ser una ocasió especial per gaudir d’aquest plaer gustatiu.
Remiro i ho entenc. El vi és un producte de l’Hacienda el follador. NO! no us equivoqueu, no és que em considerin un follador, molt equivocats anirien, però tal vegada li han posat sota suposicions de què m’agrada molt follar, aquí potser tenen un pèl més de raó.
M’adono de la importància d’escollir un bon nom pels productes. Aquest no hauria atret la meva atenció sense la curiositat de la signatura de qui el produeix, i és ben cert que el sexe dóna per molt, i els dobles significats i les traduccions també.
I és que als homes sovint l’aparell ens demana guerra com aquells “Penne a la puttanesca, picants i àvids de gresca, mentre els testicles es posen com Magadalenes de collons”. Davant la situació ens hem de comportar com el Mitsubishi “PAJERO” o buscar els “CHI-CHIS” que donen nom al restaurant de París. Fins i tot hi ha qui decideix tirar pel dret i acabar amb “LAPUTA” de Mazda. Mal fet!
Però moltes vegades la “CORRIDA” de Ford, intuïció d’un gran castell de focs, acaba en una bombeta de les de llençar a terra com aquest prototip de vehicle que mai va veure la llum.
I en finalitzar l’acte, l’egoisme masculí nomes pensa que ella hagi gaudit com aquell menjador xinés de pronunciació “TAN DAO VIEN” i satisfeta amb el “SEMEN’S BANK” rebut.
Molts de nosaltres el que fem és assemblar-nos al Kia “BORREGO”; hem parlat més del que hem ofert, no hem respost a les expectatives femenines i ens hem significat com germans del Volskwagen “JETA”, que d’això a vegades en tenim molta.
La propera vegada haurem de ser més sincers amb les nostres limitacions, que enfront d’elles són moltes, ser veraços, coneixedors de fins on podem arribar i pensar més en elles, sinó ens acabaran anomenant com l’Audi Q3 (CU-TRES).
Salut


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tan sols demano respecte, educació i tolerància.