dimecres, 14 de desembre del 2011

AVUI NO HI HA COLUMNA. PERQUÈ?

Avui no hi ha columna, no és dia de barrejar projectes, accions, activitats. He actualitzat el “banner” i els botons, però des de “la mitja la correm per tu....” demanem a tots aquells que disposen de perfil al Facebook i són sensibles al record del Toti, de tots i cadascún dels Toti's, i el que significa aquesta iniciativa de solidaritat amb  la lluita contra el càncer i el suport a qui pateix cruelment les conseqüències d’haver estat cridat a la guerra de manera aleatòria, que ES COL·LOQUIN LA FOTO DE LA SAMARRETA, objecte de tot plegat, COM A IMATGE DE PERFIL.
Personalment no em vull agafar la llicencia de posar una columna al costat d’aquesta fotografia plena d’esperances, il·lusions i companyonia, barrejant formes però sobretot continguts. Demà serà un altre dia.
I us demanaria un senzill gest, un gest molt gran. Si te’ns perfil al Facebook i creus que qualsevol iniciativa contra el càncer és motiu suficient per rebre el teu suport, posat la foto, que adjunto a sota, com a imatge de perfil. 
Salut

Info iniciativa contra el càncer:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tan sols demano respecte, educació i tolerància.