dimarts, 20 de març del 2012

OPEN NIGHT GRANOLLERS=4

A Granollers el comerç, hotels i restaurants de la ciutat, mitjançant Gran Centre i amb la complicitat de l’ajuntament i el Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental, han organitzat pel proper 3o de març una iniciativa sota el nom OPEN NIGHT GRANOLLERS. El gran protagonista de tot plegat és el numero 12. Es podrà dormir a la ciutat o menjar en qualsevol dels restaurants i hotels adherits per 12 euros. Els comerços posaran a la venda articles a 12 euros o amb el 12% de descompte de 8 a 12 de la tarda-nit. La ciutat serà engalonada per un munt de concerts i activitats mentre la companyia Milnotes recorrerà la ciutat amb un espectacle itinerant. L'ajuntament de Granollers obrirà l'Adoberia, el centre d'interpretació medieval, per a tots aquells que vulguin combinar comerç i cultura durant la nit.
Aquesta idea no té el do de la inventiva, d’altres ciutats ja han proposat similars ofertes, però si que ha estat singularitzada a la realitat que pot oferir la ciutat. Però el més interessant és la unió i companyonia que intueix la fusió entre ciutat, comerç, hostaleria i cultura per fer front a una situació de crisi que afecta a tots els sectors i que requereix de noves fórmules per incentivar un consum a la baixa.
Em meravella que OPEN NIGHT GRANOLLERS en numerologia equival a les característiques del 4. Un número de creació en tots els àmbits de la vida, en allò relatiu a la professió, la vida familiar o les relacions socials. Respecte l’ordre i les lleis. Fonamenta la seva existència en la sinceritat i l’honestedat evitant la traïció. Sempre està disposat a oferir un consell veraç i adequat a qui requereix del mateix. Així és el comerç i el servei de proximitat.
Tanmateix el 4 defineix un sòlid criteri de la realitat, els reptes i els problemes, aixecant la mirada amb motivació i utilitzant tot el seu potencial per obtenir els seus objectius i encarar les dificultats. Així és aquesta iniciativa.
Aquest número és el dels viatgers constants, aquells que busquen un impuls aventurer d’emocions fortes. Aquesta proposta invita a una nit diferent.
I el que més sorprèn és que el 4 destaca en activitats comercials, en vendes i relacions públiques. Aquest és l’esperit de tots aquells que hi participen.
La numerologia és habitualment una qüestió de fe. En aquest cas reflecteix una veritat. Granollers es prepara per oferir la seva hospitalitat a tot aquell interessat en rebre-la de manera més econòmica que mai. Granollers respon amb il·lusió a una situació difícil que necessita de nous recursos. Granollers vol esdevenir, per un dia i unes hores, en centre de totes les mirades. A Granollers ningú hi perdrà la sabata com la ventafocs; a les dotze s’haurà acabat.
Això sí, no puc estar de dir-ho: entre els promotors escollir el nom segons la numerologia em sembla del tot improbable, per tant, havia de ser en angles?
Salut

OPEN      NIGHT      GRANOLLERS
6+7+5+5  +  5+9+7+8+2 +  7+9+1+5+6+3+3+5+9+1
103

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tan sols demano respecte, educació i tolerància.