dijous, 16 de febrer del 2012

ME’N VAIG A ANDALUSIA!

Haig de trucar a les mudances. La roba a la caixa vermella, els quadres i fotos a la blava, llibres a la taronja, joguines de la nena a la verda.... Ja ho veieu, fent la maleta per marxar cap a Andalusia. Un vídeo, sí, el vídeo sobre les excel·lències fetes pels socialistes en aquesta comunitat, m’ha fet adonar que allà viuré millor. El què no m’ha quedat clar és el missatge de disposar de més menjadors escolars allà que Mc Donald’s a tot l’estat. Vol dir que si un dia vull fer una hamburguesa marrana, no podré? Hòstia doncs això és important!
Tan sols he trobat a mancar una afirmació en tota la filmació: els catalans som imbècils! Ens han dit que ells gestionen millor (tenen menys dèficit), què els nens i nenes tenen llibres escolars gratuïts (nosaltres els paguem), què obriran noves oposicions per funcionaris (en tenen un 7,42% més que nosaltres) o què augmenten el planter de professors (nosaltres el retallem); però no que som imbècils. I sí, no hi ha dubte, som imbècils!
I és què ser benefactor i rebre humiliació del beneficiat, perdoneu, però té collons. Segons dades el dèficit fiscal aproximat de Catalunya envers l’estat, o sigui el que donem i el que ens tornen, és de menys 16 mil milions d’euros; el d’Andalusia de més 5 mil milions.
I quan veig això em significo com a imbècil. A qui li faig arribar diners, sempre segons el que es desprèn del vídeo, viu millor que jo. Això no és solidaritat, això és autoflagelació.
Em quedo amb la frase de tancament, “hagamos nuestro propio camino”. Endavant! Els catalans us deixarem que feu la vostra, ens quedarem aquests diners i els gastarem en coses nostres. Potser d’aquí a uns anys podrem fer un vídeo a la inversa.
Salut

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tan sols demano respecte, educació i tolerància.