dimecres, 29 de febrer del 2012

FELINA, MÒBIL I PUTES


Escolto per primer cop un nom, Felina, esgarrapo Internet, i de cop i volta allò se m’empina, despertant sobtadament per posar-se dret.
A pantalla un munt de mamelles, a quina més voluptuosa i rodona, d’un treballat catàleg de jovencelles, que me l’han fet alçar i posar tota mona.
Serveixen de dia i de nit, despullades o de sensual vestuari, ensenyen boca, cul i pit per a desgràcia del meu imaginari.
Prometo que no he fet res i em sento fatal, m’avergonyeixo, desconec què ha passat: d’una notícia del world mòbil més actual he entrat al puticlub barceloní més llustrat.
Prement una sola tecla trobo de tot, d’aquí, d’allà, de qualsevol lloc; rossa, morena, pèl-roja fins i tot, amb pell blanca o del color del foc.
Imagino, projecto, creo i no puc parar; la Bea poc a poc et follarà, la Jessica com una boja es mourà, però decideixo que la Venus és qui millor la xuclarà.
Em parlarà en català, anglès, o italià? no hi ha dubte, gaudiràs d’un bon francès i al final de pur plaer et farà cridar, en una sauna, com qualsevol finlandès.
Ho puc fer amb una o dos, al local de fantasies sexuals imaginàries o en qualsevol hotel galdós, que també surten, no són becàries.
Ara només em caldria contractar, fer-la venir, i després maliciosament bavejar, per porcament gaudir.
Explica la notícia que es veu, quan ets lluny de casa, i d’excusa serveix la fira de la mobilitat, un s’anima, agafa embranzida i dona peu, a fer el tòtil amb al pito com un esperitat.
El propietari engrandeix el calaix,  davant l’allau previst d’homes pel GSM enriquits, mentre elles es preparen de baix per donar serveis sexuals exquisits.
I pregunto: en què ha quedat un Construmat, que en això era adorable, el rebia eufòric el puticlub més reputat obrint les portes de bat a bat per la seva gent ara poc respectable?
No ho dubto i em queda clar: Sheldon Adelson i el faraònic eurovegas, a Barcelona no els caldrà imposar local, luxe i putes per fer-ho funcionar.
Però a la ciutat només li queda per demostrar si deixem de ser hipòcrites, actuem de veritat i la prostitució, amagada i sabuda, comencem a legalitzar per què elles exerceixen amb seguretat i un folli segur de no acabar perjudicat.
Salut

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tan sols demano respecte, educació i tolerància.