dimecres, 10 d’agost del 2011

AVUI DEIXO DE FUMAR. TERCER DIA. RECORDS.

Granollers a 10 d’Agost del 2011

Caixa oberta. 25 alineats a la perfecció, despullats, esplèndids. Ni llargs ni curts, justa mesura. “Robustos” Sèrie D4 de Partagas. D’origen català i manufacturats a Cuba. Tabac de “Vuelta Abajo” envoltat de fulla color fosc a forma de pell i amb certes estries pròpies. Miro la senyorial anella i recordo el motiu del seu naixement: no embrutar els guants blancs de la gent de bé. M’anomeno hereu de l’aristocràcia. Palpo, toco, agafo. El faig rodar entre els dits acariciant-lo. Pressiono i esta en la justa mesura, com a mi m’agrada. Oloro i em recorda a terra.
Disposat a fer-li els honors. Làmina de fusta de cedre i encesa del desig. Inici del ball entre les flames i el tabac. Roden junts, es busquen, es separen. Seducció entre ells. Saben de la importància del moment. La lligada comença a agafar color vermell. Es comencen a intuir en ella diferents grisos. Faig la primera calada. Ara són els llavis els que el mimen. Els dits el fan girar buscant la combustió idònia. El giro, el miro, cremada en forma cònica, perfecte.
Faig la primera calada amb intenció de gaudir. Aroma fort i intens. Sabor a especies dolces. Les calades es succeeixen buscant donar plaer al paladar. No empasso el fum, no s’ha d’empassar. Fum d’un blanc embrutit i dens envaeix l’espai de l’oxigen. Formes aleatòries allunyant-se en multitud de coreografies com una mena de comiat artístic. 30 minuts de plaer. No l’apago. El deixo en el cendrer per escollir ell mateix el moment de la seva mort. No el puc assassinar. Així ha de ser, així ho faig.
No us preocupeu, només estava recordant. Tot segueix el seu ordre.
Salut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tan sols demano respecte, educació i tolerància.