dimecres, 3 d’agost del 2011

BENVOLGUT MOLT HONORABLE SR. CAMPS

Granollers a 23 de Juliol del 2011


Benvolgut Molt Honorable Sr.Camps,



Vaig una mica tard però és que el fet i algunes de les seves afirmacions les he hagut de llegir varies vegades. En primer lloc per què em sorprèn que en aquest Estat, del que em fan formar part, algú dimiteixi. No és un fet habitual i per tant li confereixo tot el mèrit. En segon lloc algunes de les afirmacions que li he escoltat en el seu discurs d’anunci m’han creat dubtes. El considero un bon orador i per tant crec que darrera de cada una de les paraules vostè està capacitat per amagar la veritat o enviar missatges subliminars.

Anem per parts. Diu que és una decisió “firme, personal i sentida”. D’acord en “sentida”, sap greu deixar tant de poder i privilegis. Es refereix a “firme i personal” i aquí difereixo segons esdeveniments. “Firme?”, però si hores abans estava meditant declarar-se culpable, pagar sanció i seguir governant! La fermesa no és qüestió d’hores sinó de conviccions i temps. “Personal?”, més aviat crec que ha estat forçat per la direcció nacional del seu partit que pensava podien perillar els resultats dels propers comicis electorals generals.

Tanmateix diu que ho fa com a “sacrificio personal”.I és aquí on em fa més por. “Sacrificio: acción a que alguien se sujeta con gran repugnancia por consideraciones que a ello le mueven”(Font RAE). El sacrifici quan no és voluntari cerca contraprestacions posteriors pels serveis prestats si aquests han estat motivats per pressions de l’entorn. Si finalment vostè és declarat innocent, que demanarà?

Això si davant un “completamente inocente de las barabaridades que se han dicho de mi” no puc més que recordar la presumpció d’innocència que l’empara.

Ara bé jo li faré arribar alguns altres motius que no són només els vestits per dimitir. La comunitat de València té un dèficit aproximat de 900 milions d’euros. La tercera més endeutada d’Espanya. Això si especialitzats en muntar esdeveniments populistes com la Fórmula1 o la vela pagant el que faci falta. Les relacions Catalunya-València des de la seva presidència s’han deteriorat més del que històricament han estat. Per motius polítics ha exercit una política de mà dura amb les emissions de TV3 al país Valencià. L’especulació immobiliària a la seva comunitat ha estat monstruosa. La transparència que la valorin els mitjans de comunicació que han hagut de treballar amb constants traves i limitacions. I així...

Benvinguda doncs la seva renuncia pel que significa d’exemple i canvi, per cert podria també renunciar als privilegis que encara li quedaran i ja seria la bomba, i molta sort en el judici.

Gràcies per la seva atenció.

Salut

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tan sols demano respecte, educació i tolerància.