dimarts, 9 d’agost del 2011

CESCajat


Granollers a 9 d'Agost del 2011

El serial Cesc Fàbregas em té realment fastiguejat. Ja no ser si vull que vingui o no. Fa massa temps que dura. Ja la portem ballant dies amb les xifres vòmit que uns donen i els altres no accepten. Són esgotadores les declaracions fetes per uns i altres. Cada aficionat ha disposat d’un munt de mesos per transformar la seva opinió: del que vingui, al ja tenim a Thiago, passant per un ¿com és que va renovar?, no el necessitem o va marxar ell. I portem tres anys. ¿Portarà Cesc piles Duracell? Espero que no.
El Barça hi era però posteriorment semblava haver marxat per després tornar. L’Arsenal no volia, ara si, no a aquest preu. Ell callava, més tard insinuava o exclamava indirectes i ara acaba per declarar-se en una rebel·lió mal dissimulada. Ja n’hi ha prou! Acabem-ho si us plau!
Benvolgut Sandro,
¿On ets? D’un temps ençà sempre que et necessito no et trobo, no et veig, no t’escolto. Un incís: em dol especialment que prioritzessis un viatge a Amèrica abans de presentar-te al comiat d’un símbol de la importància de la Masia. Fins i tot podíem haver-ho fet un altre dia.
Però amb el tema Cesc també brilles per la teva absència. M’agradaria saber quina és la teva opinió. ¿Per què després de tres anys encara li anem al darrere? ¿Com és que per Alexis Sánchez, que personalment com a ignorant no sabia ni que existís, invertim un mínim de 37 milions (44 segons mitjans de la capital) i fem una oferta similar o inferior per Cesc? ¿Els considerés dins del mateix nivell futbolístic? Les negociacions millor sense soroll però aquesta ha estat molt ruidosa i ja no val com excusa el silenci.
Va noi que esperem al president.
Senyor Wenger,
Ben fet. Vostè ha de valorar el seu jugador i treure’n el màxim rendiment econòmic possible. Però tingui en compte què té un problema de difícil solució ara, i putrefacte més tard. Això segurament serveix com a descompte. És comprensible que necessiti fer recaure la culpabilitat en el jugador, però hauria de fer honor al seu pretès senyoriu i solucionar-ho d’altres maneres.
I li prego ja què deixi aquestes enganxoses i constants mostres d’amor cap a Cesc, no el creu ningú. Les paraules i els fets han de ser conseqüents.
Estimats directius de l’Arsenal,
Sé de l’adoració que professen a Wenger, però ¿quins títols importants i en quina quantitat tenen a les vitrines desprès de tants anys? ¿Són conscients que, entre d’altres motius, el jugador vol canviar per manca de títols i reconeixement? Vostès són els que han dirigir econòmicament el club i ell, al seu treball. Si l’última oferta blaugrana els semblava bé... a signar, digui el que digui l’entrenador, i a fitxar per ser competitius què no trobaran res al final.
Per cert podrien ser benèvols i arreglar el preu desprès del negoci amb Overmars i Petit.
Estimat Cesc,
Gràcies per la reducció de 4,5 milions en el teu salari. No saps la sort que tens de fer aquesta rebaixa i encara viure a cos de rei. Sóc conscient de les teves ànsies per ser blaugrana però ¿per què vas renovar?.
I deixa ja d’intentar quedar bé amb tothom. Et serà  impossible. Si de veritat vols ser jugador del Barça ja no valen excuses: “Transfer Request”.
Benvolguts culés,
Estem dolguts per com va marxar. Però com en tantes altres coses hauríem de ser protagonistes de l’acció per fer valoracions justes. El veritablement important és sí el seu fitxatge significarà un Barça més gran, millor i amb més futur. Si la resposta és afirmativa comencem a tractar la negociació com la de qualsevol altre. Ens anirà bé per la salut.
Ara, només desitjo que es quedi, vingui o se’n vagi a un altre lloc. Però necessito tornar a obrir els diaris esportius. Amb aquest tema he deixat de fer-ho. I per acabar, 40 milions d’euros (6.673.440.000 ptes) són una burrada per ell o per qualsevol altre.
Salut

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tan sols demano respecte, educació i tolerància.